U trendu

AMS Osiguranje: Kasko-ukupna zaštita automobila uz pogodnosti

BEOGRAD – AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu Kasko osiguranja, kojom se može na najbolji i najlakši način zaštititi automobil, saopštila je ta osiguravajuća kuća.

Kako je navedeno, polisa Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja ne pokriva samo od krađa, već i od saobraćajne nezgode, požara, pada fasade i drveća i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

„Bilo da se opredelite za potpuno, dopunsko ili delimično Kasko osiguranje, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je ova vrsta osiguranja posebno korisna, jer se šteta isplaćuje bez obzira čijom je krivicom nastala.

AMS Osiguranje je plaćanje premije omogućilo u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava dodatni popust.

Svi vozači uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja na poklon dobijaju Super člansku i platnu karticu AMŠ kojima se ostvaruju besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope tokom godine dana.

„Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu možemo se pohvaliti brzom i efikasnom isplatom eventualne štete“, navode iz AMS Osiguranja, koje pored centrale u Ruzveltovoj ulici u Beogradu radi na 250 prodajnih mesta širom Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.