najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Antić: TV pretplata neće biti prepreka za plaćanje struje

Ministar za energetiku i rudarstvo Aleksandar Antić rekao je danas da će pretplata za RTS stići uz januarski račun za električnu energiju i izrazio uverenje da to neće biti prepreka za građane da izmire svoje račune za struju.

„Znam da to nije popularno, ali ja zaista verujem da 150 dinara za funkcionisanje javnog servisa neće biti nepremostiva prepreka ljudima da plate račune za struju. Verujem da će ljudi u Srbiji i građani koji su veoma odgovorni prema plaćanju računa za struju i koji čuvaju stabilnost našeg energetskog sistema nastaviti da plaćaju normalno“, rekao je Antić.

On je prilikom obilaska površinskih kopova Baroševac, rudarskog basena Kolubara, kazao da očigledno nije bilo drugog rešenja u prvoj fazi kako da se pristupi naplati tv pretplate osim preko računa za struju.

Iznos za pretplatu će se, kako je istakao, pojaviti na februarskoj uplatnici.

(Tanjug)

2 komentara
  1. batamrca

    Ja ništa nisam potpisao sa RTS i nikakve njhove usluge ne koristim, zato nema plaćanja, a ono što se ne koristi, ne treba da se plaća.

  2. Dragan

    Bando lopovska, meni javni servis NE TREBA. A ako već kažete da je to vlasništvo građana, onda dozvolite građanima da im broj zaposlenih smanje, kao i platu za svaku poziciju. Do tada, dobiće kukukukuk…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike