U trendu

Biznis klasa CarGo-100 novih vozila,među njima i JaguarIPace

BEOGRAD – Udruženje građana CarGo predstavilo je danas Biznis klasu koju čini više od 100 luksuznih i modernih automobila, među kojima se nalazi i potpuno električni Jaguar I-Pace, koji je proglašen za automobil godine 2019.

Predsednik tog Udruženja Aleksandar Vučić rekao je da ideja nove linije vozila zeleniji i čistiji Beograd budući da smo svedoci sve većeg zagađenja u gradu.

Vučić je naveo da biznis klasa trenutno ima 100 vozila, a da će uskoro imati više od 150 automobila.

„Cilj je da našim članovima i sugrađanima omogućimo zeleniji i čistiji vazduh, a vozila poput Jaguar I- Pace su najmanji zagađivači, odnosno ne zagađuju okolinu uopšte“, rekao je Vučić.

Istakao je da su već nabavili vozila sa najnovijim euromotorima, koje odlikuje dosta snižena potrošnja po kilometru i inovativne metode za smanjenje štetnih gasova.

Članovi će u aplikaciji imati posebno dugme za poručivanje vozila iz ove klase.

Cena će se razlikovati u zavisnosti od klase automobila, ali kako kaže Vučić, biće nešto više, ali ne previsoke.

Svi koji koriste naše usluge mogu da očekuju drugačiji i luksuzniji osećaj, poručio je Vučić.

Za vozače će postojati određena pravila odnosno imaće poseban dres kod- nosiće crno odelo, kravatu, košulju, kao i bele rukavice.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vucičh je kazao da su vozila obezbeđena iz sopstvenih sredstava, kao i na lizing u saradnji sa velikim autokućama i kompanijama.

Naveo je takođe i da predstavnici udruženja trpe „svakodnevne pritiske od taksi kartela“.

„Svi ti klipovi u točkovima neće nastaviti naš razvoj i napredak, inovacije i investicije i nastavićemo da napredujemo i ulažemo u biznis flotu. Naš glavi zadatak je da svaki član našeg udruženja ima najkvalitetniju uslugu i zaštitu i zato ćemo nastaviti da ulažemo u flotu električnih i hirbridnih vozila koja će čuvati životnu sredinu“, poručio je Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.