U trendu

Brža i pouzdanija isporuka internet kupcima

BEOGRAD – Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije” Zoran Đorđević i predsednica eCommerce Asocijacije Srbije Zorana Milidrag potpisali su danas Memorandum o razumevanju, koji predstavlja još jedan segment aktivnog uključivanja Pošte Srbije u razvoj internet poslovanja i obezbeđivanja pouzdane logističke infrastrukture i informatičkih rešenja za unapređenje internet trgovine u Srbiji.

„Strateški cilj Pošte Srbije je razvoj novih i unapređenje postojećih usluga kroz proces digitalizacije, za šta imamo punu podršku Vlade Srbije i premijerke Ane Brnabić. Kroz saradnju sa eCommerce Asocijacijom, Pošta Srbije će kao najveći nacionalni provajder logističkih usluga, pomagati razvoj ovog segmenta poslovanja, pre svega kod mikro i malih preduzeća i omogućiti bržu i kvalitetniju isporuku na adrese kupaca”, kazao je Đorđević, saopštila je Pošta Srbije.

Saradnja sa Poštom Srbije u programskim sadržajima i projektima eCommerce Asocijacije ključna je za razvoj i unapređenje internet poslovanja u Srbiji, pre svega kroz razmenu iskustava radi edukacije korisnika – mikro i malih preduzeća, kaže Milidrag.

Dodaje, kao i u otklanjanju barijera za efikasniji razvoj internet trgovine kroz razvoj logističkih usluga, koje su se sa rastom internet trgovine u poslednjih godinu dana pokazale kao najveće razvojno ograničenje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.