U trendu

Bulajić: Nagrada Diplomacy & Commerce potvrda da je Srbija voz na pravom koloseku

BEOGRAD – Vršilac dužnosti direktora „Srbija voza“ Ivan Bulajić rekao je danas da je nagrada magazina „Diplomacy & Commerce“ koju je dobio za unapređenje poslovanja potvrda da je to preduzeće „na pravom koloseku“, kao i da rad i trud daju rezultate.

„Kontinuirano radimo na unapređenju korisničkog iskustva i povratka putnika u vozove. Modernizacija železničkog prevoza putnika, kada je reč o vozu Soko, ali i regio-vozovima koji saobraćaju na liniji Beograd – Novi Sad, prepoznata je od strane građana, čemu svedoči rekordan broj putnika od preko dva miliona u proteklih godinu dana“, rekao je Bulajić i dodao da su zaposleni u „Srbija vozu“ ponosni na ovu nagradu.

Magazin „Diplomacy & Commerce“ je na svečanoj ceremoniji „Diplomacy & Commerce awards“, održanoj u Narodnom muzeju nagradio najbolje u 15 kategorija, saopštila je pres služba „Srbija voza“.

Dodaju da su u stručnom žiriju, između ostalih bili poverenica za ravnopravnost Brankica Janković, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež kao i predsednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.