U trendu

CarGo Batler donirao 100 obroka za medicinare iz beogradske Arene(VIDEO)

Kompanija CarGo donirala je danas 100 obroka za medicinske radnike u privremenoj kovid bolnici u beogradskoj Areni i najavila besplatnu uslugu prevoza gradjana do punkta za vakcinu od naredne nedelje.

„Kako bismo dali naš doprinos i pospešili vakcinaciju, da što pre dostignemo kolektivni imunitet, CarGo će od naredne nedelje pružati besplatnu uslugu prevoza do punktova za vakcinaciju“, rekao je predsednik CarGo-a Aleksandar Vučić.

On je dodao da bi akcija krenula još danas, ali da se sa nadležnim organima dogovara do kojih punktova će CarGo pružati besplatnu uslugu, što će najverovatnije biti Beogradski sajam, kao najveće čvorište masovne imunizacije u Srbiji.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović je rekao da se danas donira 100 obroka „za heroje koji se duže od godinu dana bore za sve“.

On je zahvalio restoranu „Burger Boss“ i piceriji „Pizza 25“, koji su pripremili te obroke, kao i CarGo Batlerima koji su tu da uz poštovanje svih epidemioloških mera donesu toplu i svežu hranu.

„Ovaj gest je samo mali znak zahvalnosti jer ne postoji način na koji možemo da zahvalimo medicinskom osoblju na svemu što rade prethodnih godinu dana“, istakao je Aćimović.

Doktorka Srna Blanuša je zahvalila CarGo Batleru na obrocima i istakla da je veoma lepo videti solidarnost i želju da se pomogne medicinskim radnicima u trenucima kada se bore za ugrožene gradjane.

CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE:

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar