U trendu

CarGo Batler u decembru poklanja besplatnu dostavu za restorane

BEOGRAD – CarGo Batler, najbrže rastuća dostava domaće aplikacije CarGo, tokom celog decembra poklanja besplatnu dostavu za 500 restorana i kuhinja, saopštio je CarGo..
Velika CarGo Batler https://appcargo.com/cargo-butler akcija trajala je ceo novembar i njenu pogodnost je iskoristilo više hiljada Beograđana, a zbog velike potražnje CarGo će omogućiti Beograđanima da i za vreme praznika uživaju uz brojne specijalitete iz najboljih restorana.
Iz CarGo Batlera posebno najavljuju decembar kao mesec darivanja, ali i unapređenja postojećih usluga i svojim korisnicima i obećavaju bolju logističku podršku kao i bržu dostavu.
„Svakodnevno unapređujemo svaki segment našeg poslovanja. Želeli smo da naše sugrađane za vreme praznika oslobodimo kuhinje i spremanja i zato smo uveli besplatnu dostavu i brojne popuste“, rekao je direktor kompanije CarGo Tećnologies Vuk Guberinić.

Dodao je da će pored toga, Super aplikacija, čije lansiranje se očekuje uskoro, uneti potpuno novi spektar mogućnosti.

„Zamislite korišćenje samo jedne aplikacije za sve vaše potrebe. Sa Super aplikacijom CarGo ima potencijal da polako, ali sigurno, postane najsnažniji pokretač brojnih inovacija u različitom industrijama“, istakao je on.

Batler meni https://butler.appcargo.com/ osvežen je brojnim meksičkim, italijanskim, japanskim i kineskim ukusima, kao i američkim, bliskoistočnim i domaćim aromama, a više od 500 najboljih restorana i kuhinja Beograda dostupno je na samo par klikova, navodi se u saopštenju.
Batler usluga trenutno je dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar