U trendu

CarGo Batler uveo plaćanje gotovinom

Kompanija GarGo omogućila je svim svojim korisnicima da od danas porudžbine na servisu CarGo Batler plate i kešom, pored dosadašnjeg plaćanja karticom.

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović izjavio je da su u kompaniji „osluškivali potrebe korisnika i vredno radili kako bi ih ispunili“.

„Pored standardne naplate putem kartica, porudžbine preko CarGo Batler aplikacije od sada mogu da se plate i kešom, čime smo omogućili pristup CarGo Batler usluzi većem broju gradjana“, rekao je Aćimović.

On je dodao da se CarGo Batler istakao na tržištu dostave i po tome što korisnicima nudi neverovatne popuste do čak 50 odsto za potpuno drugačije ukuse.

Aćimović je istakao da je preduslov otvaranja ove pogodnosti bilo proširenje tima dostavljača CarGo Batlera, koji je sada veći za 100 ljudi.

„CarGo od početka poslovanja radi na tome da gradjani steknu naviku online plaćanja, ali smo svesni činjenice da kada je reč o dostavi namirnica često lakše i praktičnije da postoji mogućnost gotovinskog plaćanja“, kazao je generalni direktor CarGo Batlera.

Prema njegovim rečima širenjem CarGo Batler mreže dostavljača korisnici dobijati svoju porudžbinu u još kraćem vremenskom roku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar