U trendu

CarGo dovodi britanske električne automobile u Srbiju

BEOGRAD- Najpoznatiji britanski brend električnih automobila, MG, na inicijativu CarGo grupacije, prvi put je predstavljen u Srbiji na konferenciji EV days u Novom Sadu, saopštio je danas Car Go.

Navodi se da je kompanija CarGo, koja već duže vremena posluje upravo sa električnim automobilima, ostvarila saradnju sa poznatim brendom, i time, još jednom pokazala da predvodi novu eru elektromobilnosti u Srbiji.

„CarGo je još jednom pokazao da neće stati sa inovacijama. Naša saradnja sa MG Motors, zamišljena je kao pilot projekat budućnosti. Čvrsto verujem da će se sklopljeno partnerstvo nastaviti kroz veliki broj narednih projekata“, rekao je direktor CarGo Vuk Guberinić.
Guberinić je naglasio da će, nakon probne serije koja je trenutno u uvozu, i ostale kompanije moći da naruče ove automobile zahvaljujući ugovoru o ekskluzivnom partnerstvu sa MG motors.

Podseća se da je MG motors, najpoznatiji po svojim otvorenim dvosedima, limuzinama i kupe automobilima, prešao na proizvodnju ekoloških vozila, inače, sferi kojoj se priključuje sve veći broj renomiranih proizvođača širom sveta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.