U trendu

CarGo: Hajka ne prestaje, ponovo oduzeto CarGo vozilo

Udruženje gradjana CarGo saopštilo je da su dva inspektora drumskog saobraćaja i četiri komunalna policajca na Novom Beogradu oduzela danas vozilo članu tog udruženja.

Akcijom nelegalnog oduzimanja vozila rukovodio je, kako se navodi, „šef taksi kartela Aleksandar Bjelić, koji se nalazio na licu mesta i koji je i slikan, a cela akcija trajala je veoma kratko, pa članovi Udruženja nisu uspeli da zaustave Parking servis u oduzimanju vozila“.

„Hajka ne prestaje. Ovo je četvrti put da nelegalno oduzimaju vozilo članu Udruženja. Kakva se poruka šalje gradjanima ovakvim protivzakonitim akcijama“, rekao je predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić.

Dodao je da „CarGo neće stati sa radom, već će stati na put taksi mafiji i kartelima koji pljačkaju gradjane godinama“.

Udruženje CarGo je podsetilo da su 26. februara njegovi članovi uz podršku okupljenih gradjana sprečili komunalnu policiju da nelegalno oduzme vozilo jednom od članova, kada su blokirali Dunavsku ulicu na Dorćolu.

Ranije danas kompanija CarGo Technologies i Udruženje gradjana CarGo predali su dopis Republičkom javnom tužilaštvu povodom pritisaka koje ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović vrši na različite državne organe u cilju nelegalnog gašenja njihovog rada.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)