U trendu

CarGo: Kupljeno 50 „renoa“, zaposleno još 100 ljudi

BEOGRAD – CarGo je, nakon širenja flote vozila sa 50 novih „folksvagena“ i nedavnog otvaranja CarGo servisa u Francuskoj, danas nastavio sa realizacijom investicionog ciklusa nabavkom 50 automobila francuskog proizvođača „renoa“.
Zahvaljujući tome je, kako poručuju iz CarGo-a, posao dobilo više od 100 ljudi.

Predsednik Udruženja građana „CarGo“ Aleksandar Vučić predstavio je nove automobile koji su od danas dostupni za sve članove tog Udruženja i naveo da je flota proširena sa 20 „reno talismana“ i 30 „reno megana“, navodi se saopštenju CarGo-a.

„Nakon posete francuskog predsednika Makrona, a posebno sada nakon otpočinjanja CarGo servisa u Francuskoj, sledeći logičan korak u saradnji je nabavka automobila francuskih proizvođača. U tome smo danas uspeli“, istakao je Vučić.

Prema njegovim rečima, državna saradnja je predstavila zamajac, ali osnov, kako naglašava, leži u privatnoj inicijativi sa obe strane, koja dovodi do zapošljavanja i privrednog rasta.

„CarGo je ambasador Srbije, njeno novo lice – inovativnosti, saradnje i pouzdanosti. Nabavkom ovih automobila učvršćujemo naše partnerstvo sa Francuskom. Tamo gde su počele velike investicije poput Mišlena, mi otvaramo nova poglavlja privredne saradnje“, istakao je Vučić.

On je zahvalio i Francuskoj privrednoj komori na podršci koju je pružila kada se CarGo našao na Forbsovoj listi, ali i na podršci koju pruža od samih početaka razvoja CarGo-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.