U trendu

CarGo nabavio još 50 Toyota i završio prvi investicioni ciklus u vrednost od dva miliona evra

Predsednik udruženja gradjanja „CarGo“ Aleksandar Vučić predstavio je 50 novih Tojota, čijom je nabavkom, kako je kazao, „završen prvi investicioni ciklus ulaganja u CarGo flotu u vrednosti od dva miliona evra“.

Kako se navodi u saopštenju tog udruženja, Vučić je istakao da je pre godinu dana počelo ulaganje u „CarGo“ flotu, „kako bi članovi Udruženja dobili maksimalan komfor, udobnost i bezbednost“.

„Danas ta flota broji gotovo 200 automobila“, naglasio je on.

Vučić je kazao da je na današnji dan ukupan broj uposlenih članova 4.250 koji pružaju usluge inovativne pomoći na putu drugim članovima.

On je takodje rekao da svaki kupljeni automobil znači minimum dva nova radna mesta i dodao da je „samo poslednjih mesec dana upošljeno više od 300 ljudi“.

Vučić je najavio nova zapošljavanja i investicije, koje će, kako je ocenio, „biti od velike važnosti za celu Srbiju“.

„U prethodnih godinu dana prošli smo mnogo izazova zajedno – od zabrana, pretnji, nasilja, maltretiranja, progona – ali zahvaljujući gradjanima i članovima našeg udruženja, danas sa ponosom predstavljamo naše nove, zajedničke uspehe i dostignuća. Naša filozofija je ‘Partnerstvom do posla i do razvoja Srbije'“, naglasio je Vučić.

On je dodao da veruje će ovakvim prisutupom podići nivo usluge ostalih kompanija i udruženja u Srbiji, „kako bismo gradjanima pružili što kvalitetniju uslugu“.

Vučić je dodao i da broj članova Udruženja raste iz dana u dan, kako onih koji koriste inovativnu pomoć na putu, tako i onih koji žele da pruže tu uslugu drugim članovima, zbog čega danas to udruženje broji više od 650.000 članova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.