U trendu

CarGo nastavio akciju doniranja hrane medicinarima

Udruženja gradjana CarGo i aplikacija CarGo Batler nastavili su danas akciju doniranja hrane za medicinske radnike, podelom 100 obroka.

Akciji se pridružio restoran Richard Gyros sa 100 obroka za medicinske radnike u COVID centrima pri beogradskim domovima zdravlja Palilula, Karaburma i Borča, kao i COVID centru u Ulici Čarlija Čaplina.

„Nastavljamo akciju podrške medicinskim radnicima kako bismo im se makar malo odužili na svakodnevnoj borbi za sve nas“, rekao je predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić.

On je dodao da se ovom pozivu za pomoć prvi odazvao restoran Richard Gyros i pokazao da u vremenu kada je i ugostiteljima teško može da se pomogne.

Vučić je dodao da CarGo pomaže ugostiteljima akcijama i popustima i da ih poziva da šire dalje pomoć i da se pridruže akciji, jer je veliki broj COVID ambulanti u Beogradu i da moraju da stignu do što većeg broja.

Suvlasnik restorana „Richard Gyros & Sweets“ Vuko Dragašević naglasio je da je ova donacija najmanje što mogu da urade za hrabre medicinare.

„Pozivam i ostale ugostitelje da pripreme nešto iz svoje kuhinje i tako obraduju naše heroje i pomognu da zajedno prebrodimo krizu. Oni ne odustaju od borbe za sve nas i mi moramo da pokažemo da ne odustajemo od njih“, rekao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.