U trendu

CarGo predstavio novih 50 vozila – biće još investicija

BEOGRAD – CarGo je danas predstavio 50 novih vozila, koje će voziti više od 100 članova, a predsednik tog udruženja građana Aleksandar Vučić kaže da je reč o investiciji vrednoj više od pola miliona evra.

Kako kaže, do sada je u vozila CarGo investirano 1,5 miliona evra.

U novoj floti su folksvageni golf 7 i up i Seat Arona, kaže Vučić i dodaje da je na taj način realizovan drugi investicioni ciklus kreiran po ideji CarGo tehnolodžisa.

Predstavljajući nove automobile, Vučić je istakao da CarGo želi da dalje raste i napreduje.

„Raduje nas poziv velikog broja različitih proizvođača automobila koji su prepoznali rast i razvoj kompanije CarGo, pogotovo u Srbiji a i na tržištu EU i koji žele da sarađuju sa nama“, rekao je on.

Dodao je da će svako vozilo voziti naizmenično dvoje do troje ljudi, pa će na novih pedeset vozila biti zaposleno više od 100 ljudi.

Vučić je rekao da je pre svega želja da Udruženje ostane za svoje članove „deo porodice i pouzdan partner svakog dana na putevima u Beogradu“, a da žele da pomognu i u razvoju Srbije.

„Trenutno je u udruženju od 600.000 članova koji koriste CarGo uslugu, preko četiri hiljade članova koji pružaju uslugu drugim članovima i tako su uposleni u CarGo sistemu. Tu nećemo stati“, rekao je on.

Dodao je da ne žele od države nikakvu pomoć ni subvencije, nego žele da razvijaju Srbiju i to pokazuju iz dana u dan.

On je najavio da će u narednom periodu da CarGo nastaviti da investira, predstaviti još novih vozila, jednu novu klasu i potpuno novu aplikaciju.

CarGo je nedavno predstavio kombi vozila za prevoz osoba sa invaliditetom, a prethodnu flotu vozila formirao je sa Tojotom Srbija što je bio prvi investicioni ciklus.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.