U trendu

CarGo priprema investicije od 20 miliona evra u 2022.

BEOGRAD – CarGo raste iz dana u dan i radimo na pripremi novog seta investicija od 20 miliona evra u 2022. godini, najavio je direktor kompanije CarGo Tehnolodzis Vuk Guberinić.

„Stigli smo do milion članova i istorijski najvećeg broja pružaoca usluge. CarGo raste iz dana u dan. Upravo zbog toga, ali i realizacije drugih ideja, radimo na pripremi nove investicije od 20 miliona evra u 2022. godini“, rekao je on za Blic.

Dodao je da je do ovakvog uspeha došlo zahvaljujući korisnicima koji su prihvatili uslugu i tako pomogli u razvoju.

On je podsetio da je zbog ogromne potražnje, ali i prazničnih gužvi, uvedena i opcija prioritetne usluge.

„Shvatili smo da se često, zbog istorijski visoke potražnje dešava da korisnici ne mogu da naruče uslugu u trenucima kada im je najneophodnija. Taster ‘priority’ će onima koji se odluče za to, omogućiti da prvi dobiju uslugu“, objasnio je on.

Guberinić je najavio i uvođenje video kluba i uslugu CarGo Pay, koja će olakšati sve transakcije, potpuno elektronski i transparentno.

On je istakao da je Super aplikacija jedinstvena aplikacija sa velikim brojem novih funkcionalnosti, ali i novih usluga.

„Verujem da će sve ljubitelje sporta obradovati sportski kanali koje će moći da prate sa bilo koje lokacije putem našeg CarGo Klik TV-a. Sadržaj će moći da strimuju i na TV ekranima. A uskoro ćemo imati i opcije za neprekidno slušanje muzike“, poručio je Guberinić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar