U trendu

Carnex izlaže poznate delikatese na sajmu Prodexpo u Moskvi

BEOGRAD – Industrija mesa Carnex će na najvećem sajmu prehrambenih proizvoda Prodexpo u Moskvi, od danas do 16. aprila, predstaviti svoje proizvode, gotova jela, paštete, mesne nareske i humuse.

Na ovoj manifestaciji, najvećoj izložbi hrane u Rusiji, Carnex proizvodi su već dobro poznati i nagrađivani i samo na poslednjem sajmu na kom su učestvovali osvojili su pet zlatnih medalja i jednu srebrnu, što predstavlja izuzetan uspeh i veliko priznanje ne samo za Carnex, nego i za Srbiju, saopštio je Carnex.

Takođe, dodaju da su te nagrade još jedna potvrda da kao zemlja imamo vrhunske proizvode koji su po svim svetskim kriterijumima najvišeg kvaliteta.

U organizaciji PKS i Razvojne agencije Srbije, na sajmu u Moskvi, ove godine proizvodne programe i izvozne kapacitete predstaviće još i kompanije „Mlekara Šabac“, „Mlekara Ub“, Imlek, „Padinska Skela“, „Industrija mesa“ Topola, „Bačka Topola“, „Masli“ Leskovac, „Zlatiborac“, „Itn Group“, „Master Fruits“, „Mambikom Agrar“ i Mirax Agrar Beograd.

Osim suhomesnatih proizvoda i mesnih prerađevina, na sajmu u Moskvi biće predstavljena ponuda srmznutog voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, kao i sušenog voća.

Prodexpo svake godine poseti najmanje oko 70.000 posetilaca iz više od 110 zemalja.

Ove godine na sajmu učestvuje 2.660 izlagača iz 73 zemlje, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar