U trendu

Carnexu 13 velikih zlatnih, 20 zlatnih, dve srebrne medalje

NOVI SAD – Industrija mesa Carnex osvojila je 13 velikih zlatnih, 20 zlatnih i dve srebrne medelje na tradicionalom ocenjivanju kvaliteta komisije Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Komisije Poljoprivrednog sajma, iako će on biti organizovan sledeće godine u proleće, ipak su i ove godine ocenjivale kvalitet proizvoda od mesa i nagradile „Najbolje u 2020“.

„Osim medalja kvaliteta, Carnex ima i sedam Šampiona grupa proizvoda“, izjavila je direktorka razvoja i kvaliteta Industrije mesa Carnex Biljana Marković.

Ona je navela da su sedam titula Šampiona grupe proizvoda ponele Rustik kobasica u grupi fermentisane suve kobasice, Delikates viršla, kao najbolji proizvod kategorije fino usitnjene barene kobasice, Mesni narezak u kategoriji konzerve od usitnjenog mesa, Bavarska kobasica u grupi grubo usitnjenih barenih kobasica, Pašteta sa šunkom u grupi jetrene kobasice i paštete, Pasulj sa slaninom u grupi gotovih jela, Mini stišnjena šunka u grupi konzerve mesa u komadima.

Zlatne medalje i nagrade za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu, kakav je Novosadski sajam, navode u toj kompaniji, još jedna su potvrda da je Carnex omiljeni brend potrošača i već više od šest decenija sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

“Carnex Delikates viršla je i danas jedina prava viršla od svinjskog i goveđeg mesa na tržištu. Medalje i nagrade koje naši proizvodi osvajaju za nas su dodatni podstrek da svojim potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod, što je za Carnex uopšte najvažniji imperativ”, izjavila je Biljana Marković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.