U trendu

Daibau.rs – platforma za nove klijente u građevinarstvu

BEOGRAD – Daibau.rs je deo internacionalne internet platforme koja se na nov i inovativan način bavi građevinskim tržištem, a osnovna ideja te platforme od prvog trenutka je bila povezivanje dobrih preduzetnika i preduzeća s klijentima kojima su potrebne različite usluge iz oblasti građevinarstva.

Ove godine su se zbog širenja pandemije u celom svetu, uslovi poslovanja, ponude i potražnje, planiranja i realizovanja projekata, toliko promenili i zakomplikovali da će se teško vratiti na ono što je do skora smatrano profesionalnim standardima dobre prakse, saopštio je Daibau.

Navode da je sasvim evidentno da je pandemija izmenila svakodnevni život ljudi širom sveta, ne samo zbog broja obolelih već i zbog otpuštanja koja su umanjila kupovnu moć, zatvaranja granica koja su usporila ili sasvim prekinula tokove snabdevanja sirovinama, pomerila rokove i uslovila poskupljenja.

Sve se to, dodaju, odrazilo i na domaće građevinarsko tržište, koliko na naručioce toliko i na izvođače radova i pružaoce usluga.

Jesenji talas zaraze se pokazao težim i zahtevnijim od onog što se očekivalo dok je trajao prvi, s proleća.

Posredstvom platforme, Daibau.rs, zanatlije mogu mnogo lakše da dođu do ozbiljnih klijenata, onih koji dnevno traže radove u više od 200 kategorija.

Poslovi za koje se interesuju kreću se od izgradnje kompletnih kuća, renoviranja i adaptacija preko uređenja enterijera i eksterijera do brojnih usluga održavanja i popravki.

Svaki izvođač radova i pružalac usluga može besplatno da se registruje i odmah počne da dobija upite vezane za poslove kojima se bavi.

Može se reći da su time „pod isti krov“ okupili više od 17.000 preduzetnika i preduzeća.

Sistem funkcioniše tako što svaki majstor ili firma, svakoga dana dobija obaveštenja o odgovarajućim upitima koje šalju posetioci veb-sajta.

Posetiocima sajta su, istovremeno, dostupni i svi profili koje sami mogu da pregledaju i potom direktno kontaktiraju onoga koga izaberu.

Na taj su način uspostavili sasvim novo građevinsko tržište u malom, na kome brzo i efikasno ozbiljni klijenti mogu bez teškoća da nađu dobre zanatlije.

Tako je do danas preko platforme Daibau.rs realizovano više hiljada projekata.

Izvođači radova i pružaoci usluga imaju, sasvim besplatno, mogućnost probnog korišćenja Daibau.rs platforme, odnosno, pristupa digitalnom građevinskom tržištu kako bi se lično uverili u efikasnost ovakve vrste povezivanja s klijentima i poslovima, ne bi li uspeli da u ovom nepovoljnom periodu održe i poboljšaju svoje poslovanje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.