U trendu

Danas i sutra konferencija HORES na Zlatiboru

ZLATIBOR – Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) organizuje danas i sutra međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“.

Ovogodišnja tema konferencije koja će se održati u hotelu „Mona“ na Zlatiboru je „Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu – nova normala“, a cilj konferencije je da se pronađu nova rešenja u poslovanju tokom krize prouzrokovane pandemijom virusa korona.
Takođe, cilj je i povezivanje obrazovno-naučnih ustanova, istraživača i stručnjaka iz privrede kao i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata iz teorijskih istraživanja, kao i razmene iskustava iz praktičnih istraživanja u oblasti turizma i hotelijerstva.

Tokom „Hotelske kuće“ eminentni naučnici i ugledni privrednici, predstaviće 25 naučno-stručnih radova o novim dostignućima, inovacijama u hotelijerstvu i turizmu.

Takođe, analiziraće mnogobrojne probleme i posledice prouzrokovane pandemijom, čime će doprineti afirmaciji hotelske industrije.

Na svečanom otvaranju „Hotelske kuće“ govoriće pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Dunja Đenić i direktor Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar