U trendu

Diposu uručen sertifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti

BEOGRAD – Društvu za iznajmljivanje nekretnina „Dipos“ d.o.o. Beograd danas je svečano uručen međunarodno priznat sertifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti, saopšteno je iz te kompanije.

U saopštenju se navodi da je Dipos jedino državno preduzeće u Srbiji dobitnik ove prestižne nagrade.

Sertifikat, koji je izdao Dun & Bradstreet, najstarija i najveća analitička kuća na svetu, osnovana 1841. godine u Njujorku, koja danas posluje u preko 220 zemalja sveta, zasnovan je na finansijskim izveštajima kompanije i drugim relevantnim pokazateljima.

Nagrada Platinaste bonitetne izvrsnosti dodeljuje se kompanijama sa natprosečnim bonitetnim vrednostima, koje su za svoje poslovne rezultate, poštujući najstrožije kriterijume međunarodne kategorizacije i procene, tri godine zaredom, prethodno dostizale Zlatni AAA rejting.

Prema navedenim parametrima, Failure Score Društva „Dipos“ je 99/100, što potvrđuje i predviđa natprosečno siguran i uspešan rad u narednih dvanaest meseci, svrstavajući ga u najpouzdanije, kredibilne i niskorizične poslovne subjekte u Republici Srbiji u kojojoj je trenutno 48 nosilaca Dun & Bradstreet sertifikata AAA/Platinum, dodaje se u saopštenju.

„Odgovornim poslovanjem svakodnevno ispunjavamo misiju našeg Društva a to su: kvalitet, poverenje i pouzdanost. Sertifikat platinaste bonitetne izvrsnosti, biće nam dodatna motivacija i podsticaj za dalje unapređenje našeg poslovanja i postizanje još boljih poslovnih rezultata u skladu sa najboljom evropskom praksom i najvišim standardima“, izjavio je direktor „Diposa” Đoko Krivokapić prilikom svečanog uručenja sertifikata na konferenciji „Podrška privredi“ uz partnere: Razvojnu agenciju Srbije i Fondom za razvoj Republike Srbije, a u organizaciji Dun & Bradstreet Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.