U trendu

Direktna Banka predstavila ponudu za agro kredite na Sajmu u Krajuevcu

KRAGUJEVAC – Direktna banka predstavila je danas poljoprivrednicima na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Kragujevcu svoju ponudu za agro kredite.

Direktorka ekspoziture Direktne banke u Kragujevcu Radica Zdravković rekla je da će u naredna četiri dana banka na Sajmu predstaviti ponudu za podršku poslovanju registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Prema njenim rečima, Direktna banka poljoprivrednicima nudi kredite za osnovna sredstva koja su namenjena za finansiranje nabavke višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, stada, mehanizacije, izgradnju novih ili adaptaciju starih poljoprivrednih objekata.

S druge strane, dodaje ona, krediti za obrtna sredstva su dinarski sa fiksnom kamatnom stopom bez učešća i depozita, a namenjeni su za nabavku robe, usluge, materijala i sirovina koje proizvođači koriste u poslovanju.

Zdravkovićeva je pozvala poljoprivrednike da posete štand Direktne banke u Hali 1 Šumadijskog sajma, kako bi se više informisali o finansijskoj korist za investicije i obrtna sredstva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.