U trendu

Direktor TO Budva: Organizujemo veličanstven Nogovodišnji doček u Budvi

Program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada u Budvi i ove godine biće veoma bogat, izjavio je danas direktor Turističke organizacije opštine Budva Mladen Franović.

„Već su napravljeni planovi, ugovori su već potpisani, mislim da će to biti baš veličanstven doček“, rekao je Franović agenciji Beta.

Program će početi 29. decembra koncertima grupa „Hladno pivo“ i „S.A.R.S.“, nastavlja se 30. decembra nastupom Bajage i instruktora. U Novogodišnjoj noći će prisustne zabavljati „Queen Simphony“, a zvezda večeri biće „Bijelo dugme“, rekao je Franović.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu orkestra Radio televizije Crne Gore, pod dirigentskom palicom Radovana Papovića. Biće tu i umetnici iz okruženja.

Prema rečima Franovića, u sklopu večernjeg programa 1. januara nastupaće grupe „Elemental“ i „Dubioza kolektiv“. Sastavni deo Novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara.

„Očekujem da poseta Budvi za Novu godinu bude značajna. U ta čeitiri dana, dogadjaće se mnogo toga, biće veoma dinamično, i ako nas vreme posluži, Budva će stvaro biti hit. Ne doći i ne uživati, bio bi propust“, rekao je Franović.

Pored koncerata, TO Budva će zajedno sa Udruženjem ugostitelja organizovati bazar koji će trajati od Božića do Božića.

TO Budva namerava da zajedno sa Nacionalnom tustičkom organizacijom i ostalim lokalnim crnogorskim turističkim organizacijama napravi promociju Novogodišnjeg programa u Delta Sitiju u Beogradu 17. i 18. novembra.

Franović je rekao i da TO Budva, zajedno sa Budvanskom rivijerom i kompleksom Montenegro Stars, odnosno Hotelom Splendid organizuje promociju dočeka Nove godine, jer će u Hotelu Palas u Petrovcu gostovati Lepa Brena, a u Splendidu Severina i Haris Džinović, što će, kako je ocenio Franović, takodje biti interesantno. 

Najavio da će TO Budva imati promocije dočeka Nove godine i na sajmovima u Kragujevcu i u Banjaluci, gde će biti prezentovana ukupna ponuda Budve oko Nove Godine.

„U svakom slučaju, kampanja će biti organizovana kako treba, i svi naši gosti, turisti će tačno znati gde, kada, šta i kako i moći će da odaberu kad im je najzgodinije da dodju. Spremni smo“, rekao je Franović.

Ceo VIDEO materijal možete da pronađete OVDE.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.