Dunav: Jeftinije osiguranje za siguran put i odmor

BEOGRAD – Kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je za predstojeću turističku sezonu Letnju akciju popusta pri zaključivanju polise putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja, uz dodatne pogodnosti za još neke usluge najveće osiguravajuće kuće u Srbiji.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, u periodu od 1. juna do 30. septembra, pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja odobravaju primenu popusta od 10 odsto na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana.

Za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, odobravaju popust od 15 odsto na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, i osiguranje od građanske odgovornosti), odnosno 20 posto popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga).

Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja moguće je zaključiti i onlajn uz 15 odsto popusta tokom cele godine, na sajtu kompanije „Dunav osiguranje“, klikom na link „Kupi online“.

Uz ove pogodnosti, osiguranici/ugovarači koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju, odnosno paket putnog osiguranja, imaju priliku da koriste i dodatne pogodnosti:

– zaključenje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za period trajanja godišnjeg odmora po specijalnoj ceni putem paketa „Letnja čuvarkuća“, ukoliko je početak perioda pokrića u akcijskom periodu;

– 30 odsto komercijalnog popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, ukoliko je početak trajanja osiguranja u akcijskom periodu;

– kupovina međunarodne karte osiguranja po ceni od 1.800 dinara ukoliko u akcijskom periodu kod kompanije zaključe i osiguranje pomoći na putu, pod uslovom da je kod „Dunava“ zaključeno osiguranje od autoodgovornosti, ili se isto zaključi u akcijskom periodu.

Sve u vezi s promotivnim uslovima Letnje akcije zainteresovani građani mogu saznati na više od 600 prodajnih mesta kompanije „Dunav osiguranje“ ili besplatnim pozivom na telefonski broj Kontakt centra 0800 386 286, kao i putem internet adrese www.dunav.com, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.