U trendu

Dunav osiguranje od sada pokriva i sve epidemije i pandemije

BEOGRAD – Kompanija „Dunav osiguranje“ saopštila je danas da od ove letnje sezone, osim svih postojećih zdravstvenih rizika, pokriva i sve epidemije i pandemije koje zvanično proglasi Svetska zdravstvena organizacija, uključujući i aktuelne majmunske boginje.

Kompanija podseća da je u udarnoj godini pandemije kovida 19, prva uvrstila osiguravajuće pokriće od te teške bolesti u ponudu putnog zdravstvenog osiguranja, najpre kao dodatni, a potom i kao osnovni rizik.

„Želimo da svojim osiguranicima pružimo dodatni kvalitet usluge, te da učvrstimo odnose s njima zasnovane na odanosti i poverenju. Za nas je to neodvojivo od društveno odgovornog ponašanja i poslovanja. Zato imamo privilegiju i obavezu da uvek pružimo više, i omogućimo našim osiguranicima da, uprkos zabrinjavajućim vestima o novim virusima i epidemijama, opušteno i bezbrižno putuju na zaslužene odmore“, navodi se u saopštenju kompanije.

Kako se precizira, putničko zdravstveno osiguranje podrazumeva troškove hitne medicinske pomoći, prevoza, kao i pravnu asistenciju, sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra. Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 0800 386 286, kao i na sajtu www.dunav.com, a omogućeno je i pravo na popust od 15 odsto za onlajn uplate.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar