U trendu

E-licitacija robe Carinarnice Vršac

VRŠAC – Više od 130 tona keramičkih pločica i bordura, kao i oko 32.000 sijalica oduzetih u sudsko-prekršajnom postupku biće izloženo javnoj internet prodaji koju u utorak, 27. septembra, organizuje Carinarnica Vršac.

Prijavljivanje za e-licitaciju je već počelo, a u javnom nadmetanju, koje će trajati od 12 do 13 sati, mogu da učestvuju samo pravna lica koja se do ponoći 24. septembra registruju na aplikaciji za elektronske licitacije Uprave carina i uplate neophodnu kauciju, saopšteno je iz Uprave carina.

Kako se navodi, fotografije keramičkih pločica, čija je početna cena 30,44 dinara po kilogramu i sijalica koje će se prodavati po početnoj ceni od 1,22 dinara po komadu, zainteresovani mogu da pogledaju na linku https://licitacije.carina.rs/#/.

Fizičko razgledanje robe zakazano za 21. septembar od 10 do 11 sati u skladišnom prostoru, na adresi Beogradski put bb u Vršcu.

U saopštenju se napominje da se roba prodaje zbirno, u gore navedenim količinama, a detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.