U trendu

Ekspoziture Uprave za trezor značajne za lokalne samouprave

BEOGRAD – U okviru analize rezultata i sagledavanja mogućnosti unapređenja poslovanja, direktor Uprave za trezor Marko Gvero sa najbližim saradnicima danas je obišao ekspoziture u Žagubici, Žabarima, Majdanpeku, Donjem Milanovcu, Kladovu i Negotinu, saopštila je ta uprava.

U Žagubici i Žabarima Gvero je podsetio da Uprava za trezor nastoji da se modernizuje i da ravnomerno razvija celokupnu mrežu koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura u celoj zemlji.

Na radnom sastanku sa predsednikom opštine Žagubica Safetom Pavlovićem istaknut je značaj postojanja dobre saradnje između lokalnih samouprava i državnih organa, kao i važnost ravnomernog regionalnog razvoja.

Gvero je istakao da Uprava za trezor ne zapostavlja nijedan kraj Srbije i ima za cilj da građanima pruža jednako visok kvalitet svojih usluga svuda gde posluje.

Tokom posete Majdanpeku, Donjem Milanovcu, Kladovu i Negotinu on je istakao da te ekspoziture zaječarske filijale postižu dobre rezultate.

Istakao je da se Uprava za trezor uz unapređenje mreže trudi da uvodi i nove usluge, i nave da je jedna od pogodnosti plaćanje računa i dažbina potpuno besplatno ili uz najnižu proviziju.

Tu pogodnost građani mogu da koriste bez gužve na svim šalterima Uprave za trezor u Srbiji.

Na sastanku sa predsednikom opštine Negotin Vladimirom Veličkovićem ocenjeno je da su odnosi dobri, i konstatovano da postoji obostrana želja za razvojem saradnje. na korist građana i privrede Borskog okruga.

Poseta rukovodstva Uprave za trezor svojim poslovnim jedinicama u šest opština odvija se u okviru redovnog obilaska, navela je Uprava za trezor.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.