U trendu

Er Srbija: Do 10. avgusta otvoren konkurs za kabinsku posadu

BEOGRAD – Zainteresovani kandidati koji imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole i tečno znanje engleskog jezika, mogu se prijaviti do 10. avgusta za nove članove kabinske posade u avionu, putem konkursa koji je raspisala Er Srbija.

Domaća avio kompanija raspisala je konkurs usled planiranog proširenja mreže destinacija i obima saobraćaja u narednom periodu, a prijava kandidata dostupna je na sajtu ER Srbije https://www.airserbia.com/sr_latin/footer_menu/kompanija/karijera/rad-u-er-srbiji/zaposlenje.

Za kandidate koji žele da se pridruže srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji, neophodno je i da su državljani Srbije i da imaju važeći pasoš, kao i da su komunikativni i imaju pozitivan pristup u ispunjavanju svakodnevnih zadataka, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće u prilici da se uz pomoć stručnjaka za zapošljavanje Er Srbije, upoznaju sa dinamikom rada, karijernim mogućnostima i internim obukama koje kompanija nudi svojim zaposlenima.

Direktorka za ljudske resurse u Er Srbiji Milica Netković ocenila je da se ovog leta avio-saobraćaj ubrzano oporavlja i da se broj putnika približava nivou od pre pandemije.

„Da bismo zadržali redovnost saobraćaja i kvalitet usluga na najvišem nivou, ali ujedno i spremno dočekali najavljeno proširenje prekookeanskih, evromediteranskih i regionalnih destinacija, neophodno je da proširimo tim novim članicama i članovima kabinske posade,“ zaključila je Netkovićeva.

Naglasila je da očekuje veliki odziv i interesovanje kolega sa iskustvom u avio-saobraćaju, u ugostiteljstvu, ali i onih koji su mladi i bez iskustva, a žele da uđu u ovu izuzetno dinamičnu i lepu industriju koja otvara brojne mogućnosti.

„Svima njim spremni smo da pružimo priliku za dalji profesionalni rast u kompaniji koja je prepoznata kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji“, poručila je ona.

U okviru procesa selekcije, kandidati će proći kroz posebno osmišljene testove i vežbe da bi se zadovoljili najviši standardi rada koji se neguju u kompaniji.

Neophodni kriterijumi po kojima će se prijavljeni rangirati podrazumevaju visok nivo znanja engleskog jezika, spremnost da pruže pomoć putniku, uz naglašenu motivaciju i želju da postanu deo tima nacionalnog avio-prevoznika.

Posle dvogodišnje pauze, prijem novih članova kabinske posade ove godine biće organizovan po drugi put, a nakon prethodno održanog konkursa i provere u aprilu, svoju karijeru u Er Srbiji nastavilo je 28 izabranih kandidata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar