U trendu

Er Srbija poštuje Trampovu zabranu za imigrante

Er Srbija je uskladila poslovanje s novim ograničenjima u imigracionoj politici SAD i zabrani ulaska putnika iz sedam muslimanskih zemalja koju je uveo novi predsednik Donald Tramp, saopštila je danas ta aviokompanija.

Er Srbija leti u Ameriku tri puta nedeljno, ponedeljkom, četvrtkom i petkom.

U toj kompaniji navode da saradjuju sa Agencijom SAD za carine i zaštitu granice (U.S. Customs and Border Protection agency) da bi se osiguralo da je srpski avioprevoznik uskladjen sa novim ogničenjima u imigracionoj politici.

„Putnici na koje se odnose izmene, a imaju karte za putovanje sa Er Srbijom, mogu da kontaktiraju agente kod kojih su rezervisali karte ukoliko je neophodno da izvrše izmene u svojim putnim aranžmanima“, navela je kompanija za agenciju Beta.

U svim slučajevima gde je moguće, Er Srbija će ponuditi izmene rezervacija putnika kroz promenu leta ili nadoknade u skladu sa poslovnom politikom.

Dodaje se da putnici kojima je potrebno više informacija mogu da se obrate Konzulatu SAD ili posete veb-sajt Agencije SAD za carine i zaštitu granica.

Američki predsednik Donald Tramp je u petak, 27. januara, do daljeg zabranio ulazak u zemlju sirijskim izbeglicama, a tromesečna zabrana izdavanja američkih viza uvedena je za državljane Irana, Iraka, Libije, Somalije, Sudana i Jemena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.