U trendu

Er Srbija uspostavila direktne avio linije od Begrada do Izmira i Lisabona

Avio prevoznik „Er Srbija“ uspostavila je danas direktan avio-saobraćaj između Beograda i Izmira i pokrenula direktnu liniju do Lisabona.

Do trećeg najvećeg grada u Turskoj, nacionalna avio-kompanija leteće dva puta sedmično, svake srede i subote, a do prestonice Portugala saobraćaće utorkom i subotom, saopštila je „Er Srbija“.

Inauguracioni letovi „Er Srbije“ dočekani su na aerodromu „Adnan Menderes“, oko 18 kilometara južno od Izmira na putu za Selčuk, Efes i Pamukale i na aerodromu „Humberto Delgado“, oko sedam kilometara od Lisabona.

„Uvođenjem Izmira u našu mrežu dodatno smo osnažili prisustvo Er Srbije u Turskoj i približili Balkan i Anadoliju“, rekao je direktor „Er Srbije“ za komercijalu i strategiju Boško Rupić.

Podsetio je da se nedaleko od Izmira nalaze neka od najpoznatijih letovališta i istorijskih znamenitosti, te izrazio uverenje da će turistima direktna avio-veza biti jedan od odlučujućih faktora prilikom izbora destinacije koju žele da posete na istoku.

„U suprotnom smeru od Izmira nalazi se magični Lisabon. Današnjim letom otvorili smo vrata grada, koji je jedna od najtraženijih tačaka na turističkoj mapi sveta“, kazao je on.

Nacionalna avio-kompanija iz Izmira, preko Beograda, omogućava dobre avio-veze sa Berlinom, Frankfurtom, Diseldorfom, Cirihom, Bečom, Ljubljanom, Zagrebom, Budimpeštom, Podgoricom, Amsterdamom, Parizom, Rimom, Milanom i Nirnbergom.

Er Srbija putnicima pruža dobru povezanost iz Lisabona, preko Beograda do Atine, Larnake, Istanbula, Ciriha, Podgorice, Bukurešta, Skoplja, Ohrida, Soluna, Sofije, Budimpešte, Beča, Zagreba, Tivta, Tirane, Ljubljane, Sarajeva i drugih gradova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.