U trendu

Er Srbije medju najbezbednijim aviokompanijama u regionu

Er Srbija je danas saopštila da je jedna od najbezbednijih aviokompanija u regionu, po proceni portala AirlineRatings.com.

U saopštenju je navedeno da je srpska nacionalna aviokompanija drugu godinu zaredom dobila najviše ocene tog portala koji ocenjuje bezbednost i proizvode na letu 450 aviokompanija.
 
Er Srbija je dobila šest zvezdica za bezbednost, čime je uvrštena medju najbezbednije aviokompanije u regionu, kao i pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je čini vodećom aviokompanijom u regionu u toj kategoriji.
 
„Ove ocene su dokaz da se krećemo u dobrom pravcu da postanemo vodeća aviokompanija u regionu. Naša usredsredjenost na bezbednost leži u osnovi svega što radimo u Er Srbiji i ogleda se u velikom značaju koji pridajemo dobro obučenim i iskusnim posadama na letu, timovima za zemaljske usluge i tehničke operacije“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.
 
Er Serbija je počela da radi u oktobru 2013. godine, a letove sa beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“ obavlja do 39 gradova u Evropi, na Mediteranu i Bliskom istoku. Suvlasnici kompanije su Vlada Srbije i Etihad ervejz, nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.