U trendu

Evo šanse: IKEA raspisuje konkurs za još 250 radnika

Kompanija IKEA raspisala je konkurs za zapošljavanje 250 radnika, koji je otvoren do 29. januara.

Traže se radnici za odeljenja prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektima, procenu štete i popravke nameštaja, kao i za montažu nameštaja.

Menadžer za ljudske resurse robne kuće IKEA Jelena Roskić najavila je da će od 27. februara do 7. marta biti raspisivan još jedan konkurs za zapošljavanje radnika na pozicijama za rad na kasama, u sektoru za odnose sa kupcima, sektoru hrane, dostave proizvoda i u kontakt centru.

Prema njenim rečima, u prethodnim mesecima IKEA je zaposlila 50 ljudi, a interesovanje za pozicije koje su tada bile objavljene bilo je ogromno i na konkurs je stiglo vise od 7.000 prijava.

Ona je navela da kandidati koji žele fleksibilno radno vreme, za sve pozicije koje se trenutno oglašavaju postoji mogućnost i ugovora na nepuno radno vreme od 20, 25, 30 ili 35 sati nedeljno.

Prva robna kuća kompanije IKEA u Srbiji, nalaziće se 15 kilometara od centra Beograda, kod naplatne rampe Bubanj Potok i očekuje se da bude otvorena do leta 2017. Prostiraće se na oko 35.300 metara kvadratnih.

Kamen temeljac za izgradnju prve robne kuće švedskog proizvođača nameštaja IKEA položen je u aprilu 2016. pored autoputa Beograd – Niš, u prisustvu premijera Aleksandra Vučića i generalnog direktora kompanije IKEA za jugoistočnu Evropu Stefana Vanoverbeka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar