Grand kafa limenka po izboru potrošača

BEOGRAD – Oni koji uživaju u ukusu sveže mlevene kafe, od sada će moći da je pripremaju iz novog inspirativnog i romantičnog dizajna Grand kafa limenke, koji su ove godine imali priliku da sami odaberu.

Limenka sa pobedničkim dizajnom koji donosi dozu vedrine i optimizma je već u prodaji dok će potrošači uskoro imati priliku da pronađu i ostale proizvode iz seta, posudu za šećer i šoljicu sa interesantnim motivom, poručuju iz Grand kafe.

„Grand kafa svake godine priprema novi set za svoje potrošače, pa se može reći da za najvernije oni čak imaju i kolekcionarsku vrednost. Prvi put je dizajn seta u potpunosti prilagođen ukusu potrošača jer im je prepušten izbor rešenja koje će se najbolje uklopiti u ambijent njihovog doma“, navodi se u saopštenju.

U izboru dizajna za ovogodišnji Grand kafa set je u toku mesec dana učestvovalo skoro 250 000 ljudi, što ukazuje na značaj koji poklanjaju ritualu pripremanja i uživanja u sveže mlevenoj kafi.

Pronađite svoj primerak nove Grand kafa limenke, pokrenite nove priče i upotpunite čaroliju uživanja u omiljenoj šoljici kafe sa svojim dragim ljudima, poziva se u saopštenju Grand kafe.

(Tanjug)

Napišite komentar