U trendu

Gvero: Uprava za trezor ravnomerno razvija svoju mrežu

VALJEVO – Direktor Uprave za trezor Marko Gvero izjavio je danas u Valjevu da ta uprava nastoji da ravnomerno razvija celokupnu svoju mrežu, koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura u celoj zemlji.

Gvero je to rekao nakon redovnog obilaska i kontrole rada poslovnih jedinica uprave u Valjevu, Mionici, Ljigu, Lajkovcu i Ubu, koje su, kako je rekao, postigle dobar rezultat.

„Cilj je da se građanima u svakom delu Srbije obezbedi isti, visok kvalitet usluga, zbog čega su renovirane šalter sale ekspozitura Uprave za trezor u Mionici, Lajkovcu, Ljigu i Ubu“, rekao je i dodao da se pored unapređenja mreže, kontinuirano radi i na stvaranju novih pogodnosti za korisnike njihovih usluga.

Jedna od njih je, napomenuo je, i mogućnost plaćanja mesečnih računa i dažbina potpuno besplatno ili uz najnižu proviziju.

Gvero je pozvao stanovnike valjevskog kraja da koriste ovu mogućnost i da, uz ostvarivanje značajnih ušteda svakog meseca, svoje obaveze izmiruju brzo i lako na svim šalterima Uprave za trezor, saopšteno je danas iz te uprave.

U Mionici je organizovan je radni sastanak sa predsednikom te opštine Bobanom Jankovićem, na kom je konstatovano da postoje dobri odnosi između čelnih ljudi ove opštine i rukovodstva Uprave za trezor i izražena zajednička opredeljenost za dalji nastavak saradnje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.