U trendu

Hemofarm obeležio 20 godina brenda PROBIOTIC

Farmaceutska kompanija Hemofarm je obeležila 20 godina brenda PROBIOTIC, prvog domaćeg probiotskog preparata u Srbiji.

To je vodeći brend na srpskom tržištu, koji je iznedrio porodicu PRObiotika i postao deo svake kućne apoteke i provereni „saputnik“ na svim destinacijama, rečeno je na svečanosti.

Generalni direktor Hemofarma Roland Zeliger je rekao da je priča o PROBIOTICU, naprodavanijem probiotiku na srpskom tržištu, i poslednjih 20 godina, istovremeno priča i o Hemofarmu.

„Već decenijama dokazujemo da nam je stalo do društva i zajednice u kojoj poslujemo, jer sve što radimo – radimo zato što nam je stalo“, rekao je Zeliger.

Dodao je da je ponosan na sve što je čitav tim postigao u poslednih 20 godina postojanja brenda PROBIOTIC.

Zeliger je istakao ulogu lekara i farmaceuta koji su dosta pomogli aktivno učestvujući u edukaciji opšte i stručne javnosti o značaju probiotskih preparata.

Direktorka marketinga u Hemofarmu za proizvode koji su dodaci ishrani i za opštu upotrebu Ivana Bojbaša je rekla da tradicija duga 20 godina i saradnja sa stručnjacima iz kanadsko-francuskog Instituta Lallemond Rossel dokazuje zašto je PROBIOTIC naprodavaniji probiotski preparat.

„Od jednog malog brenda 2003. godine PROBIOTIC je izrastao u snažnu porodicu Hemofarm probiotika, koji korisnicima nudi rešenja za različite digestivne probleme“, kazala je ona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar