Hipernet TV platforma kompanije Jetel od danas dostupna i kao mobilna aplikacija

Hipernet TV platforma kompanije Jetel (Yettel) od danas je dostupna i kao mobilna aplikacija, sa istim funkcionalnostima kao i verzija za TV.

Na taj način će korisnicima Hipernet TV biti dostupan u svakom trenutku, a sadržaj je podeljen u kategorije po tipu (filmski, sportski, serijski, itd.) dok je najbolji TV sadržaj po izboru Hipernet TV dostupan do trideset dana unazad.

Aplikacija pruža i mogućnosti pretraživanja, kao i snimanja sadržaja koji se na taj način zadržava duže od sedam dana.

„Mi smo na tržištu tek godinu dana i zadovoljni smo dosadašnjim reakcijama i prvim rezultatima. Hipernet nudi raznovrstan sadržaj, stabilan optički internet, instalacioni proces koji je nama i korisnicima izuzetno važan, a sada smo lansirali i mobilnu aplikaciju, što je logičan korak u pravcu razvoja usluga. Aplikacija pruža sve mogućnosti na koje su korisnici navikli, dok u budućnosti planiramo da i dalje unapređujemo uslugu“, rekao je direktor segmenta za fiksne i digitalne usluge u Jetelu Nenad Hasura. 

Aplikacija se može koristiti na mobilnim i tablet uređajima i dostupna je za Android i iOS operativne sisteme na Play Store i App Store prodavnicama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.