U trendu

HoReCa centar kompanije METRO u Srbiji obeležio desetogodišnjicu od osnivanja

 „HoReCa centar“ kompanije „METRO“ u Srbiji danas je, na sajmu „Vinska vizija Otvorenog Blakana“ obeležio desetogodšnjicu od osnivanja.

„METRO“ je i ove godine „Gastro partner Food Vision-a“ koji je u okviru tog sajma organizovan na Beogradskom sajmu.

Predstvanica te kompanije Jovana Arsović je kazala agenciji Beta da „METRO Cash & Carry“ kao gastro partner „Food Vision-a“ ima  zadovoljstvo da proslavi deset godina poslovanja „METRO „HoReCa centar“ u Srbiji.

„Povodom velike godišnjice želimo da se zahvalimo svojim partnerima na inovacijama, trendovima, i svemu što zajedno stvaramo a sve u želji da doprinesemo razvoju ugostiteljstva i gastro turizma u Srbiji“, kazala je ona.

Napomenula je i da je ta komapanija „ponosni partner Food Vision-a“.

„Idemo dalje , imamo viziju i razvijamo ugostiteljstvo u Srbiji“, kazala je Antonić.

Rukovodilac METRO „HoReCa centar“ Milica Aleksić je kazala da je večeras bila sjajna prilika da se obeleži decenija postojanja izuzetnog centra koji, kako je istakla, pruža edukaciju mladim profesionalcima ali i onima koji to žele da postanu.

Prema njenim rečima, to se odnosi i na one koji su dugo u ugostiteljstvu i svoj posao žele da unaprede.

„Ponosni smo na sve prethodne aktivnosti a isto tako imamo volju i želju da ih podignemo na viši nivo, s obzirom da naša privreda to danas tako i zahteva“, kazala je ona.

Za sledeću deceniju, kako je kazala, može da najavi još niz sjajnih aktivnosti koje su deo tek započetih projekata a i onih koji će to, u budućnosti, jako brzo i postati.

„METRO“ je osnovao „HoReCa Centar“ kao podršku biznisu i sa ciljem da inspiriše ugostitelje, kao i sve one koje zanima kulinarstvo.

Predstavlja jedinstven i najsavremeniji centar za organizaciju događaja i obuku profesionalaca iz oblasti ugostiteljstva, u Srbiji i regionu i mesto gde se profesionalnost, savremenost i gastronomija susreću u savršenoj ravnoteži.

METRO Cash & Carry Srbija deo je vodeće međunarodne METRO AG veleprodajne kompanije, specijalizovane za profesionalne potrebe hotela, restorana i ugostitelja (HoReCa), kao i samostalnih trgovaca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar