U trendu

Hotel Grand Kopaonik hotelski brend godine u Srbiji

Hotel „Grand Kopaonik“ objavio je danas da dobitnik priznanja „Hotelski brend godine“ za 2020/21 u Srbiji.

Stručni žiri za dodelu najuglednijih priznanja u hotelskoj industriji Srbije, ovu nagradu hotelu „Grand Kopaonik“ dodelio je pod brendom „Ambasadori dobre usluge“ i to većinom glasova, navedeno je u saopštenju.

„Izuzetno sam ponosna na ovu nagradu koja dolazi u pravom trenutku – u godini kada hotel ‘Grand’ obeležava 40 godina svog postojanja i kada smo proslavili svečano otvaranje hotela nakon sedam meseci rekonstrukcije“, rekla je direktorka marketinga i komunikacija u MK Resortu Svetlana Kostić.

Ona je navela da je „Grand“ bio i ostao ponos srpskog turizma i Kopaonika, te da je na vlasnicima i upravi hotela da sačuvaju tu tradiciju i udahnu mu novi život kroz nove luksuzne sadžaje i unapredjene usluge.

Na 15. po redu dodeli nagrada, svojevrsnog Oskara hotelijerstva, na gala večeri u beogradskom hotelu Craun Plaza, okupili su se hotelijeri, zvaničnici, diplomate, poslovni prijatelji hotelijera i mediji, nakon dve godine pauze.

Dodeljene su nagrade u 13 kategorija, onima koji su istrajali u odbrani kvaliteta i uspeli da ostvare vredne poslovne rezultate.

Podseća se da Hotel Grand Kopaonik posluje u sastavu kompanije MK Grupe, koja je ove godine uložila više od 27 miliona evra u novo izdanje hotela, uključujući sve javne prostore za goste, vrhunske restorane i barove, konferencijske sale, luksuzni spa & wellness centar, novi rezidencijalni blok i podzemnu garažu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.