Hotelu Sheraton pregršt naglada na Sajmu turizma u N.Sadu

NOVI SAD – Hotel Sheraton Novi Sad, koji posluje u okviru MK Grupe, dobitnik je ovogodišnje nagrade “Srebrni šampionski pehar Novosadskog sajma”, koja se dodeljuje u okviru 52. Međunarodnog Sajma Turizma u Novom Sadu. Pored ove značajne nagrade, hotel Sheraton Novi Sad je dobio i deset zlatnih medalja iz različitih kategorija, od vizuelnog izgleda objekta, preko izuzetnog kvaliteta usluga Spa centra i kongresnog prostora, do vrhunskog kvaliteta usluge u restoranu “Peppermint”, saopšteno je iz MK Grupe.

Na svečanosti “Veče šampiona”, u Master Centru Novosadskog sajma, nagradu je primio direktor hotela Novak Bojanić.

“Veoma smo ponosni što smo dobili ovo prestižno priznanje u našem gradu, koje predstavlja veliku satisfakciju za veliku trud koji smo uložili da bi podigli kapacitete našeg hotela i učinili ga prepoznatljivim na turističkoj mapi Novog Sada i čitavog regiona”, naveo je Bojanić.

Hotel Sheraton Novi Sad dobio je u maju 2019. godine i „Kapiju uspeha“, priznanje Privredne komore Vojvodine za kvalitet ugostiteljskih i turističkih usluga.

Hotel Sheraton u Novom Sadu investicija je MK Grupe vredna 12 miliona evra i deo je strategije širenja hotelskog biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.