U trendu

Imlek rekonstruisao dvorište Instituta za majku i dete u BGD

BEOGRAD – Zaposleni u kompaniji Imlek su, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, organizovali volontersku akciju u okviru koje su uredili i oplemenili dvorište Instituta za majku i dete u Beogradu, saopšteno je danas iz te kompanije.

Imlekovi zaposleni su, u skladu sa društveno odgovornom ulogom koju kompanija neguje, doprineli ulepšavanju dvorišta postavljanjem novih klupica za sedenje, sadnjom dekorativnog cveća, oplemenjivanjem, čišćenjem i postavkom kanti za otpad.

Cilj ove akcije je očuvanje životne sredine i obezbeđivanje prijatnijeg boravka roditeljima i deci koji posećuju ovaj institut, navodi se u saopštenju Imleka.

„Zadovoljstvo nam je što se veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji odazvao akciji uređenja dvorišta Instituta za majku i dete, i što smo na taj način omogućili roditeljima i deci koji provode vreme u toj ustanovi da borave u prijatnijem ambijentu“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Kompanija Imlek, kako je naglasila, veliku pažnju poklanja kako socijalnim tako i ekološkim pitanjima kao važnom segmentu društvene odgovornosti, čime dodatno “skreće pažnju javnosti na značaj i potrebu očuvanja zdrave životne okoline”.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar