U trendu

Intenzivna promotivna kampanja TOS na BBC Travel

BEOGRAD – Na posebnoj platformi BBC Global News-a specijalizovanoj za putovanja BBC travel, koja istražuje i hvali različite delove sveta, od dobro poznatih i masovno posećivanih do većini potpuno nepoznatih i egzotičnih destinacija,Turistička organizacija Srbije (TOS) otpočela je polovinom aprila televizijsku i digitalnu promotivnu kampanju pod nazivom „See Serbia“.

U periodu od polovine aprila do polovine maja promotivni video spot koji prikazuje neke od najlepših predela i vidikovaca Srbije, kao i njena vodena bogatstva, emitovan je skoro 40 puta, saopštila je TOS.

Tokom trajanja digitalne kampanje na BBC.com, na posebnom delu sajta posvećenom Srbiji (http://www.bbc.com/storyworks/travel/see-serbia/home) u saradnji sa novinarskim timom BBC-a objavljeno je više članaka na temu turističke ponude Srbije.

Reklamni baneri i Srbija će biti prikazani sedam miliona puta na tržištima Velike Britanije, SAD i više od 200 zemalja i regiona u svetu u kojima je BBC dostupan sa 151 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno.

Ovi baneri vodiće ka posebnoj promo-strani BBC-a posvećenoj Srbiji kao i na sajtu TOS.

„U vremenu u kojem mnogi čeznu za begom iz svakodnevice i putovanjem u bezbednom okruženju, uz uspešno sprovedenu imunizaciju stanovništva, povoljnu epidemiološku situaciju i sve preduzete sanitarne mere, tradicionalno gostoprimljiva Srbija će već ovog leta biti spremna da dočeka putnike iz svih delova sveta i pruži im priliku da istraže njene lepote“, kazala je direktorka TOS Marija Labović, navedeno je u saopštenju.

Ono što će posebno biti istaknuto u ovogodišnjoj kampanji jesu Novi Sad kao nosilac titule Evropske prestonice kulture 2022, zatim seoski turizam Srbije i životni stil koji podrazumeva uživanje u malim stvarima, oličen u reči „merak“, bogata, dinamična, živa i raznovrsna umetnička i kulturna ponuda, kao i sve čarolije koje sa sobom nose zimski meseci u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.