U trendu

Jačanje kod-šer saradnje između Er Srbije i Aeroflota

BEOGRAD – Er Srbija i Aeroflot postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kojem će srpski i ruski nacionalni avio-prevoznici postaviti međusobne oznake za let (marketing kod) na dodatne letove koji su uvedeni između Beograda i Moskve, saopštila je Er Srbija.

Er Srbija trenutno obavlja sedam, a Aeroflot šest nedeljnih letova na liniji između srpske i ruske prestonice.
Aeroflot će svoj marketing kod postaviti i na letovima Er Srbije između Beograda i Sankt Peterburga, koji će se od 8. juna obavljati dva puta nedeljno.

„Rusija predstavlja veoma značajno tržište, kako za Srbiju, tako i za širi region. Uz obnavljanje saobraćaja do Krasnodara i Sankt Peterburga, kao i uvođenje potpuno nove destinacije – Rostova na Donu, cilj nam je da putnicima pružimo što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Iz tog razloga, konstantno radimo na unapređenju usluga, mogućnostima povezivanja i poboljšanju saradnje sa našim partnerima“, kazao je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.
U saopštenju sa navodi da Er Srbija sa velikim zadovoljstvom dočekuje putnike partnerske kompanije Aeroflot na letovima u mreži Er Srbije.

Srpska nacionalna avio-kompanija trenutno ima marketing kodove i na linijama Aeroflota između Moskve i Sankt Peterburga, Krasnodara, Sočija, Volgograda, Rostova, Kazana, Samare, Novosibirska, Jekaterinburga, Omska i Istanbula.

Ruski nacionalni avio-prevoznik ima marketing kodove i na letovima koje Er Srbija obavlja između Beograda i Podgorice, Tivta, Sarajeva, Tirane, Skoplja, Banjaluke i Istanbula.
U planu je da se saradnja dve avio-kompanije dodatno razvija u regionu Balkana i šire.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar