U trendu

Još dve Lidl prodavnice od 7. novembra, u BGD-u i N. Sadu

BEOGRAD – Kompanija „Lidl Srbija“ otvara 7. novembra još dve prodavnice u našoj zemlji, i to u Beogradu i Novom Sadu.

Prodavnica u Beogradu počeće sa radom 7. novembra u 8:00 časova ujutru, na adresi Vojvođanska 117, a u isto vreme biće otvorena i prodavnica u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50, pa će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biti 35, navodi se u saopštenju kompanije.

„Nakon proslave prve godine poslovanja u Srbiji otvaramo desetu prodavnicu u Beogradu i drugu u Novom Sadu, čineći naše proizvode dostupnim sve većem broju potrošača… Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, u skladu sa našom tradicijom dobrog domaćina, za potrošače smo u novim prodavnicama pripremili slavljeničke cene“, izjavila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija „Lidl Srbija“.

Osim proizvoda sa akcijskim cenama, potrošače čeka i pažljivo odabran asortimana od 1.600 proizvoda koji donose najbolji odnos cene i kvaliteta, a posebnu pažnju potrošača privlači „Lidlov“ neprehrambeni asortiman, ali i pekara koja nudi veći izbor uvek svežeg peciva koje se peče nekoliko puta dnevno.

U Beogradu, u Vojvođanskoj ulici, potrošače će dočekati drugačiji tip prodavnice, u kome se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje se od ostalih „Lidl“ prodavnica i raspored kategorija je gotovo identičan, što snalaženje čini jednostavnijim, a kupovinu bržom.

Prodavnicu u Novom Sadu posebnom čini to što će se pored nje nalaziti dečije igralište, koje je kompanija „Lidl Srbija“ obezbedila za mališane. Kao društveno odgovorna kompanija, „Lidl“ se uvek trudi da ulepša okruženje svojih potrošača, pa će oni na dan otvaranja prvi put imati priliku da isprobaju ljuljaške, njihalice i druge zabavne i edukativne sadržaje.

Radno vreme svih „Lidl“ prodavnica, uključujući i dve nove prodavnice, je od 8:00 do 22 časa, svakog dana u nedelji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.