U trendu

JP Srbijagas i danas izvodi radove na području Beograda

BEOGRAD – JP „Srbijagas“, Novi Sad, obaveštava kupce prirodnog gasa, na području Beograda, da su planirani radovi na povezivanju novoizgrađene deonice gradske gasovodne mreže u Crnotravskoj ulici, usled nepredviđenih okolnosti, nastavljeni i danas, u 06.30 časova, i da se očekuje da budu završeni večeras.

Radovi su počeli u subotu, 31. jula u 03.00 časova i bilo je planirano da se završe istog dana u 20.00 časova, navodi se u saopštenju JP „Srbijagas“.

JP „Srbijagas“ – Operator distributivnog sistema (ODS) obaveštava kupce da su zbog ovih radova, bez redovne isporuke gasa ostali: Merno regulaciona stanica „Padina“, odnosno distributer „L&P gas“, kao i Merno regulaciona stanica „Mokroluška“ – distributer „Beogas“, i da će, usled produženog trajanja predmetnih radova, danas doći do poremećaja u isporuci prirodnog gasa i za kupce široke potrošnje na sledećim lokacijama: Savski Venac, Voždovac, Zvezdara, Mirijevo, Stara Karaburma, u Rakovici samo Miljakovac i Medaković.

Završetak radova, ukoliko sve bude po planu, očekuje se večeras avgusta oko 20 časova, nakon čega će JP „Srbijagas“ otpočeti sa redovnom isporukom gasa, navodi se u saopštenju.

JP Srbijagas moli potrošače u navedenim delovima grada Beograda da imaju razumevanja za navedene radove, kaže se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.