U trendu

Karneks na sajmu Prodexpo u Moskvi

Mesna idustrija Karneks (Carnex) iz Vrbasa izlaže svoje proizvode na sajmu prehrambene robe Prodexpo u Moskvi, koji je otvoren danas i traje do 16. aprila.

Na najvećoj izložbi hrane u Rusiji Karneksovi proizvodi su već dobro poznati i nagradjivani, navela je kompanija i podsetila da je na poslednjem sajmu na kom su učestvovali osvojila pet zlatnih medalja i jednu srebrnu.

„Ovakve nagrade su još jedna potvrda da kao zemlja imamo vrhunske proizvode koji su po svim svetskim kriterijumima najvišeg kvaliteta“, ističe se u saopštenju Karneksa.

U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije na sajmu u Moskvi ove godine proizvodne programe i izvozne kapacitete predstaviće 11 kompanija iz Srbije.

Osim suhomesnatih proizvoda i mesnih preradjevina na sajmu u Moskvi biće predstavljena ponuda srmznutog voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, kao i sušenog voća.

Prodexpo svake godine poseti najmanje oko 70.000 posetilaca iz više od 110 zemalja. Ove godine na sajmu učestvuje 2.660 izlagača iz 73 zemlje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.