U trendu

Konferencija Hotelska kuća za vikend na Zlatiboru

BEOGRAD – Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) organizuje međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“, koja će za vikend, 4. i 5. decembra, biti održana na Zlatiboru.

Kako je saopštilo to udruženje, ovogodišnja tema konferencije koja će se održati u hotelu „Mona“ na Zlatiboru je „Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu – nova normala“, a cilj konferencije je da se pronađu nova rešenja u poslovanju tokom krize prouzrokovane pandemijom virusa korona.
Takođe, cilj je i povezivanje obrazovno-naučnih ustanova, istraživača i stručnjaka iz privrede kao i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata iz teorijskih istraživanja, kao i razmene iskustava iz praktičnih istraživanja u oblasti turizma i hotelijerstva.

Tokom „Hotelske kuće“, kako se navodi, eminentni naučnici i ugledni privrednici, predstaviće 25 naučno-stručnih radova o novim dostignućima, inovacijama u hotelijerstvu i turizmu.

Takođe će i analizirati mnogobrojne probleme i posledice prouzrokovane pandemijom, čime će doprineti afirmaciji hotelske industrije.

Na svečanom otvaranju „Hotelske kuće“, sutra u 12.00 časova, kako je saopšteno, govoriće pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Dunja Đenić i direktor Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar