U trendu

Konferencija o upravljanju u finansijskom poslovanju

BEOGRAD – Gotovo 200 eksperata i učesnika iz 20 evropskih i svetskih zemalja, iz sektora visokog obrazovanja, biznisa, vlade i civilnog sektora prisustvovalo je otvaranju prve međunarodne konferencije o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju – CFMC|2022, u zgradi rektorata, u organizaciji Univerziteta u Beogradu.

Kako su saopštili organizatori, konferencija će trajati do 10. decembra u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta.

Ispred Univerziteta goste su pozdravile prorektorka za finansije Zorica Vujić, kao i redovni profesor i šef Katedre za finansijski menadžment i računovodstvo Fakulteta organizacionih nauka i predsednica Programskog odbora CFMC|2022 konferencije Slađana Benković.

„Konferencija pruža jedinstvenu platformu za razmenu iskustava, te ponovno međusobno umrežavanje i obnavljanje odnosa privremeno prekinutih usled raznih kriza nastalih prethodnih godina“, rekla je Benković i dodala da se nada da će CFMC|2022 uticati na popularizaciju finansijskih tema, kako u stručnoj, tako i u široj javnosti i svakodnevnom životu građana Srbije.

Na svečanom otvaranju govorili su i Milan Martin Cvikl, viceguverner Banke Slovenije i Jove Tapiador, poverenik i bivši predsednik Finteć Philippines asocijacije, a nastupio je i hor Fakulteta organizacionih nauka, pod nazivom Polifon.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.