U trendu

Konzilijum je novi član Medigrup sistema

BEOGRAD – Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, Medigrup i Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, Konzilijum, formirali su strateško partnerstvo sa ciljem daljeg razvoja i širenja mreže poslovanja.

Ujedinjenje će povećati dostupnost usluge najvišeg standarda pacijentima kojima će sada zdravstvena zaštita i laboratorijske analize biti dostupne na više od 77 lokacija širom zemlje, navodi Medigrup u saopštenju.

„MediGroup nastavlja da raste i održava lidersku poziciju u sektoru privatne zdravstvene usluge, sa ciljem da našu mrežu učinimo još dostupnijom. Prema tome, udruživanje sa zavodom Konzilijum vidimo kao priliku da budemo još bliži našim sugrađanima i uvereni smo da ćemo nastaviti da pružamo najkvalitetniju uslugu, po kojoj smo naši partneri i mi prepoznatljivi”, rekao je generalni direktor MediGroup sistema Dejan Pešić.

Mihailo Obućina, direktor strategije i razvoja MediGroup sistema istakao je da udruživanje tržišnih lidera Konzilijuma i MediLab laboratorija predstavlja sigurnu dobitnu kombinaciju.

„Naša dalja ulaganja i ovo strateško partnerstvo doprineće da građani imaju još kvalitetnije, dostupnije analize, kao i da ceo proces dijagnostike bude brži i pristupačniji“, rekao je Obućina.

Medigrup sistem nastao je 2013. godine ujedinjenjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova i usmeren je na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih, navodi se u saopštenju.

Konzilijum je prva privatna akreditovana laboratorija u Srbiji, koja je počela sa radom 1994. godine, a konstantnim unapređivanjem i proširenjem delatnosti, 2007. godine postala je Zavod za laboratorijsku dijagnostiku. Već 28 godina uspešnog rada čini da ovo partnerstvo igra važnu ulogu u jačanju kapaciteta i pružanju vrhunske zdravstvene usluge u čitavoj Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar