U trendu

Kragujevački Sajam automobila od 8. do 11. decembra

KRAGUJEVAC – U Kragujevcu će od 8. do 11. decembra biti održan Sajam automobila „Auto expo 2022“ na kojem će biti predstavljeno 10 poznatih brendova automobilske industrije kao i proizvođači kvadova i motocikala.

Prema rečima direktora Šumadija sajma Aleksandra Štajna, na ovoj sajamskoj manifestaciji biće prikazani brojni izlagači i dobra ponuda, kao i druge aktuelnosti iz sveta automobilizma.

„Uprkos krizi koja vlada u svetu kada je i autoindustrija u pitanju, naši izlagači godinama pa i sada ukazuju poverenje kragujevačkom Sajmu automobila „Auto Expo“ i ja im na tome zahvaljujem. Posetioce ove godine očekuju promocije nekoliko novih modela kao i sajamski popusti. Ove godine zanimljivo će biti predstavljanje trkačkih automobila, koji se koristi na takmičenjima u Srbiji“, rekao je Štajn.

On je kazao da će i ove godine na Sajmu biti prisutan Čedomir Brkić, legenda sportskog automobilizma, kao i njegov sin Miloš Brkić koji je aktuelni šampion Evrope u brdskim stazama.

Najavio je da će biti izložen i model automobla „alfa romeo tonale hibrid“ koji je ove godine imao svetsku premijeru, ali i još drugih najnovijih modela drugih proizvođača.

Predstavnik auto-kuće „Tasić“, koja od prve godine sajma automobila izlaže u Kragujevcu Željko Simić rekao je da će ovaj prodajno-servisni centar za „folksvagen“ vozila, ponuditi posetiocima, ljubiteljima ovih atomobila, vaučere za besplatni zimski pregled vozila.

„Omogućićemo preglede svih vitalnih sistema vozila koji su bitni za funkcionisanje u zimskim uslovima. Što se tiče posebnih uslova za kupovinu automobila mi smo i ove godine pripremili našim partnerima, lizing i posebne uslvoe“, rekao je Simić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar