U trendu

Lazarevac 24. marta dobija svoju prvu Lidl prodavnicu

BEOGRAD – Kompanija Lidl Srbija otvoriće 24. marta svoju prvu prodavnicu u opštini Lazarevac, na adresi Vladike Nikolaja Velimirovića 2, saopštila je ta kompanija.

„Za samo 10 dana stanovnici ovog dela Šumadijske Kolubare imaće priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine u Lidlu i da uživaju u pažljivo odabranom asortimanu koji čini više od 1.800 proizvoda“, navodi se u sopštenju.

Dodaje se da je Lidl Srbija i ovaj put za izgradnju svoje prodavnice angažovala za glavnog izvođača radova srpsku firmu i oko 20 domaćih podizvođača.

„Lidl tim će se otvaranjem prodavnice u Lazarevcu proširiti za više od 25 novih kolega koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki minut rada“, navode iz Lidla.

Lidl Srbija nedavno je raspisao konkurs za 150 novih zaposlenih u budućem Logističkom centru u Lapovu, a od 1. marta povećao je i zarade svojim zaposlenima na svim nivoima, podsetila je ta kompanija.

Rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Martina Petrović navela je da Lazarevčani mogu da očekuju sve novitete koje Lidl donosi.

„Potrošači će imati priliku da u svom gradu isprobaju i novu ‘Lidl Plus’ aplikaciju koja im pruža mogućnost da postanu deo Lidlovog programa lojalnosti i tako ostvare brojne pogodnosti, kao što su to dodatne uštede, personalizovani Kuponi, ali i da kroz digitalni letak istražuju akcijske ponude“, izjavila je Petrovićeva.

Lidl podseća da ta kompanija, kao deo nemačke Švarc grupe, predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi sa oko 11.550 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Podseća se da je Lidl u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 57 prodavnica u 34 grada širom zemlje.

Kompanija je sertifikovana od strane Top Employers Instituta kao najbolji poslodavac u Srbiji i Evropi za 2021. i 2022. godinu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.