Lidl otvorio još dve prodavnice u Srbiji, sada ima ukupno 35

BEOGRAD – Jubilarna deseta Lidl prodavnica u Beogradu, u Vojvođanskoj ulici broj 117, kao i druga u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50, otvorene su jutros u osam časova.

Sa najnovijim otvaranjima, građanima Srbije su najbolji odnos cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine dostupni u Lidlu na čak 35 lokacija, u 24 grada širom zemlje, navodi se u saopštenju kompanije.

„Nakon proslave rođendana u kome smo potrošačima poklonili nagradnu igru, sa pojačanjem u vidu dve nove prodavnice i novim timovima, ulazimo u vreme prazničnog raspoloženja. Pravovremena i jednostavna kupovina, učiniće odabir poklona i pripreme za svečane trpeze manje stresnim, a uz Lidl i pre svega, jeftinijim“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji „Lidl Srbija“, Martina Petrović.

Već tradicionalno, potrošače u novootvorenim prodavnicama očekuju slavljenički popusti i akcije.

Dodatno, posebnu pažnju potrošača od ovog četvrtka u svim Lidlovim prodavnicama privući će Deluks asortiman, idealan za periode praznovanja, jer nudi specijalitete prvoklasnog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa, navodi se u saopštenju.

„Za većinu ljudi sezona praznika je puna užurbanih priprema i nepredviđenih situacija. Ali, uz Lidl pretpraznična sezona biće puna uživanja, jer Deluks proizvodi donose izbor slanih i slatkih jela za bogato ukrašenu prazničnu trpezu, uz povoljne cene. Domaćini mogu da se raduju opuštenim praznicima, jer za svakoga ima ponešto, od tradicionalnih jela do nesvakidašnjeg menija za one koji su spremni da isprobaju nove ukuse“, poručuju iz Lidla.

Ovi proizvodi biće u ponudi dok traju zalihe. Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i dve nove, je od 8,00 do 22,00 časa svakog dana u nedelji, a ovo radno vreme će važiti i na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.